ΚΟΒΆΛΤΙΟ ΕΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ HOPELASER

Καλύτερη ποιότητα, καλύτερη τιμή, καλύτερη υπηρεσία

WHATSAPP/VIBER/WECHAT: +8613811977881

Skype: BEIJINGMEDICALBEAUTY

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
 • Product Details

Παχιά μηχανή cryolipolysis παγώματος εξοπλισμού ομορφιάς

Verified Supplier
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Παχιά μηχανή cryolipolysis παγώματος εξοπλισμού ομορφιάς

 • Διαμορφώστε το αριθ.: MB819D
 • ΕΞΑΠΑΤΉΣΤΕ την τιμή: 2600.00-2800.00 Δολ ΗΠΑ
 • Ελάχιστη διαταγή: 1
 • Δεχτείτε την ελάχιστη διαταγή: Ναι
Η επαφή προσθέτει τώρα το καλάθι έρευνας όπως τις συμπάθειες
 • Περιγραφή προϊόντων
 • Θέση προέλευσης: ΣΟ BEI
 • Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Απώλεια βάρους
 • Πρότυπος αριθμός: MB819D
 • Εμπορικό σήμα: ΜΒ
 • Πιστοποίηση: CE

Εισαγωγή:

Το ενδολειτουργικό παγωμένο βάρος προέρχεται από την αμερικανική χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους χρησιμοποιώντας την καινοτόμο μηχανή αποκαλούμενη " Zeltiq», χρησιμοποιώντας γνωστή όπως " παγωμένη παχιά τεχνική διάλυσης " των μέσων ψύξης για το κλείδωμα, παγώνοντας και αναλύστε τελικά τα παχιά κύτταρα. Το Zeltiq είναι από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και τις έρευνες στην ανάπτυξη Γενικών Νοσοκομείων της Μασαχουσέτης, από το έτος πρίν βάζει στη χρήση αποδείχθηκε για να είναι σε μια διατροφή στον πόλεμο και επέτυχε μια μεγάλη νίκη. Τώρα, αυτή η τεχνική έρχεται επίσης στην Αγγλία.

Μερικοί εμπειρογνώμονες θεωρούν αυτήν την μη καταπατητική bariatric χειρουργική επέμβαση αποκαλούμενη επαναστατική νέα έννοια. Οι εμπειρογνώμονες ασθενειών δερμάτων της Νέας Υόρκης, που συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές Zeltiq του Δαβίδ Gould Berg είπαν: «κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε διαλύσει το λίπος με τη θέρμανση. Τώρα, αντί του τρόπου από άλλη μη καταπατητική μέθοδο αποτελεσματικότερη. Τα «αποτελέσματα της δοκιμής δείχνουν ότι η πρώτη επεξεργασία Zeltiq μπορεί να είναι αντιμετωπισμένη περιοχή μέχρι το λίπος 25% καταστρέφει.

Η αρχή:

Η παγωμένη παχιά τεχνολογία διάλυσης απορροφάται βαθμιαία τις υποδόριες παχιές θερμίδες. Η παχιά θερμοκρασία κυττάρων μειώνεται σε μηδέν βαθμούς Fahrenheit, ή θα παγώσουν. Χαμηλή θερμοκρασία στη δολοφονία των παχιών κυττάρων χωρίς επιρροή του δέρματος ή του μυός. Ο θάνατος των παχιών κυττάρων που ακολουθούνται από το συκώτι είναι απαλλαγμένος τεχνητός.

Υπόβαθρο τεχνολογίας:

Πάρα πολύ λίπος μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση ενός προσώπου και τη δυνατότητα μετακίνησης. Μάιος οδηγεί επίσης στις διάφορες ασθένειες. Πάρα πολύς λιπαρός ιστός που βρίσκεται στα διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών, των γλουτών, της κοιλίας, του γονάτου, της πλάτης, των όπλων και των άλλων περιοχών. Μια υπερβολή του λιπαρού ιστού στα κύτταρα μπορεί να προκαλέσει την unsightly εμφάνιση. Το υπερβολικό λίπος σωμάτων συνδέθηκε επίσης με τους σημαντικούς κινδύνους για την υγεία έχει την άμεση σχέση, έτσι χρειαζόμαστε τις αποτελεσματικές μεθόδους για να ελέγξουμε ή να αποβάλουμε το υπερβολικό λίπος σωμάτων.

Το Liposuction είναι μια υπερβολική παχιά απόθεση αφαίρεσης της καλλυντικής διαδικασίας λειτουργίας, μπορεί να είναι μια μέθοδος για να αφαιρέσει το υπερβολικό λίπος, αυτές οι ανεπάρκειες επεξεργασιών που μπορούν να είναι άκυρες, ή ακόμα και εντοπισμένο σε πλαστικό, λεπτός. Συνήθως φιαγμένος από εξοπλισμό ειδικής αποστολής πλαστικής χειρουργικής ή δερματολογίας στο liposuction, με μια της εισβολής μέθοδο στην αφαίρεση του υποδόριου λιπαρού ιστού.

Άλλος μη καταπατητικός τρόπος, όπως με τα φάρμακα, τη διατροφή, την άσκηση, ή έναν συνδυασμό αυτών των μερικών περιπτώσεων δεν είναι δυνατός να κάνει. Παραδείγματος χάριν, όταν τραυματίζεται ένα πρόσωπο ή άρρωστος, δεν μπορείτε να επιλέξετε την κανονική άσκηση Ομοίως, όταν μπορούν να αποβάλουν τα χάπια απώλειας βάρους ή η επίκαιρη αντίδραση αλλεργίας φαρμάκων δυσμενούς ή, επιπλέον, η χρήση της φυσικής ή προσέγγισης συστημάτων στην απώλεια βάρους, εσείς την οριζόμενη περιοχή του παχιού σώματος.

Η διαδικασία ψύξης που χρησιμοποιεί την παγωμένη παχιά λειτουργία διάλυσης είναι πλήρως διαφορετική από το άλλο ή ελάχιστα τον της εισβολής τρόπο, και εγκρίθηκε ως περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος να μειωθεί το λίπος.

Αυτό είναι μια επαναστατική νέα μέθοδος από την τοποθέτηση στη χρήση, η παχιά μείωση, έχει αναγνωριστεί ως σημαντική τεχνική πρόοδος. Για εκείνους που κάνουν δίαιτα, η άσκηση τακτικά αλλά ακόμα πρέπει να αποβάλει τους τοπικούς παχιούς ανθρώπους, η παγωμένη παχιά ικανότητα διάλυσης είναι σίγουρα ένα μεγάλο δώρο. Οι παχιές θέσεις συγκέντρωσης και τα λιγότερο παχιά μέρη, όπως την επεξεργασία αγάπης (και οι δύο πλευρές), και το πίσω λίπος, (οι τοπ πλευρές γλουτών αφαίρεσης του λίπους μέσης), το κοιλιακό και πίσω λίπος, παγωμένη παχιά λειτουργία διάλυσης μπορούν να παραγάγουν τα καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ειδικά στη χαμηλή θερμοκρασία, το λίπος είναι triglyceride θα μετασχηματιστεί στο στερεό. Χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ψύξης, μέσω μιας βαθμιαίας διαδικασίας της εκλεκτικής στοχοθέτησης των παχιών διογκώσεων και αφαιρεί τα παχιά κύτταρα, αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να βλάψει τον περιβάλλοντα ιστό, να μειώσει το περιττό λίπος, ως θόριο

Στοιχεία επικοινωνίας
BEIJING HOPELASER TECHNOLOGY CO LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tim

Τηλ.:: 86-10-89249884

Φαξ: 86-10-89249884-888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)