ΚΟΒΆΛΤΙΟ ΕΠΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ HOPELASER

Καλύτερη ποιότητα, καλύτερη τιμή, καλύτερη υπηρεσία

WHATSAPP/VIBER/WECHAT: +8613811977881

Skype: BEIJINGMEDICALBEAUTY

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
  • Product Details

Νέο λέιζερ lipo σχεδίου για την ανύψωση της μηχανής με τη μεγάλη τιμή

Verified Supplier

beijing

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τάση: AC110V-240V.50/60Hz Εξουσία: 1000W
Συχνότητα θεραπείας: 230Khz±20Khz Μέγεθος οθόνης: 10.4 οθόνη αφής χρώματος
Υψηλό φως:

IPL Ομορφιά Εξοπλισμός

,

Σαλόνι ομορφιάς εξοπλισμοί

Τι είναι hifu;

 

συσκευή hifuis νέος στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό για να ξεφορτωθούν μόνιμα τα παχιά κύτταρα και να μειώσουν το μέγεθος μέσης. liposunix οι χρήσεις έστρεψαν τα κύματα υπερήχου για να ξεφορτωθούν μόνιμα τα παχιά κύτταρα επιλεκτικά στις προβληματικές περιοχές σας. liposunix ξεφορτώνεται αυτά τα παχιά κύτταρα χωρίς χειρουργική επέμβαση και με τις ελάχιστο παρενέργειες ή το χρόνο διακοπής.

Για δεκαετίες, οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να αφαιρέσουν επιλεκτικά το λίπος από τις προβληματικές περιοχές, χρησιμοποιώντας τις ζώνες, τις εγχύσεις, την άσκηση και πολλές άλλες τεχνικές αισθητικής χειρουργικής. Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος να αφαιρεθεί πραγματικά το λίπος από μια εκλεκτική περιοχή ήταν liposuction. Τώρα υπάρχει liposunix.

 

Αυτό που συμβαίνει στο hifu;

Τα αναστατωμένα παχιά κύτταρα προσελκύουν τις εμπρηστικές και θεραπεύοντας απαντήσεις του σώματος. Τα ειδικά κύτταρα αποκαλούμενα μακρόφαγα καταπίνουν το λίπος και τα κυψελοειδή συντρίμμια. Τα μακρόφαγα μεταφέρουν έπειτα το λίπος μέσω του λεμφατικόυ και φλεβικού συστήματος, τελικά στο συκώτι. Αυτή η διαδικασία διαρκεί 2-4 εβδομάδες, έτσι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο λίπος, triglyceride, ή οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε χημείες σωμάτων. Το συκώτι μεταχειρίζεται το λίπος από τα μακρόφαγα ακριβώς όπως το λίπος που έχετε φάει. Το συκώτι παίρνει το λίπος και το μεταβολίζει κανονικά. Οι μελέτες δεν έχουν παρουσιάσει μια αύξηση σε άλλες μετρήσεις σωμάτων μετά από τη χρήση του liposunix. Αυτά τα μέσα δεν υπάρχει καμία μετρήσιμη ανακατανομή του λίπους. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πάει πίσω στην περιοχή επεξεργασίας επειδή εκείνα τα κύτταρα δεν υπάρχουν πλέον.


Αρχή Hifu:
Ο υπέρηχος υψηλής έντασης διαπερνά την και ογκομετρική υπερηχητική ενέργεια στο ακριβές βάθος (13mm) στα υποδόρια παχιά στρώματα απευθυνόμενος στον παχύ ιστό προκαλώντας μια μη-θερμική επίδραση. Οι περιβάλλουσες δομές όπως η επιδερμίδα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα δεν θα βλαφθούν. Εν τω μεταξύ το μεταβολισμένο περιεχόμενο (triglyceride, λιπαρό οξύ) των κυττάρων θα εκκρίνει το εξωτερικό σώμα αυτόματα μέσω της κυκλοφορίας αίματος και της λεμφατικοης αποξήρανσης χωρίς ζημιά στο ανθρώπινο σώμα.

 

Πλεονέκτημα του σώματος HIFU που διαμορφώνει τη μηχανή

1. Μη-χειρουργική επεξεργασία: καμία έγχυση, καμία πληγή, κανένα φάρμακο, καμία αναισθησία σε ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας.

2. Ασφάλεια: παίρνει επιλεκτικά τα αποτελέσματα ένα τα παχιά κύτταρα στόχων, που καταστρέφουν τα παχιά κύτταρα λεπτομερώς, και έπειτα το λίπος πωλεί αφαιρείται από την απορρόφηση και την αποσύνθεση του φυσικού ενδογενούς μεταβολισμού του ανθρώπινου σώματος.

3. Ευφυές σχέδιο: Ευφυής έλεγχος, λειτουργία αφής, οπτικές διεπαφές, εύκολες να μάθουν, ασφαλείς και κατάλληλες.

4. Ευκολία: Ολόκληρη η επεξεργασία είναι άνετη, καμία ανάγκη να φορεθεί ένας κορσές διαμορφωτών, κανένας χρόνος διακοπής, χωρίς οποιουσδήποτε έχει επιπτώσεις στον κανονικούς ανελκυστήρα και την εργασία.

5. Αποτελεσματικά αποτελέσματα: Μετά από μια επεξεργασία, το λίπος 2cm θα μειωθεί μετά από την επεξεργασία 3, το λίπος 58cm θα αφαιρεθεί. Αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα αδυνατίσματος χωρίς αναπήδηση.

 

Μέρη

Εξόπλισε με μια λαβή, μετακινούμενος έλεγχος δύο: 1.3cm, 0.8cm, κάθε έλεγχος 500 πυροβολισμοί. Κάθε πυροβολισμός έχει τα σημεία 24*24=256.

 

Επίδραση

Υψηλής ενέργειας υπέρηχος που στρέφεται κάτω από το δέρμα 1.3cm, ενάντια στα στοχοθετημένα καταστρέφοντας παχιά κύτταρα χωρίς ζημία στην επιφάνεια του δέρματος, το καλούμε μη-παρεισφρητικό.

Νέο λέιζερ lipo σχεδίου για την ανύψωση της μηχανής με τη μεγάλη τιμή

Εφαρμογή, Opertion και επεξεργασία πριν από & κατόπιν
1. thinner σωμάτων, σκλήρυνση δερμάτων.
2. Παχιά μείωση.
3. Αδυνάτισμα σώματος, διαμόρφωση σωμάτων.
4. Για να προαγάγει και να επιταχύνει το μεταβολισμό σωμάτων s.

 

Νέο λέιζερ lipo σχεδίου για την ανύψωση της μηχανής με τη μεγάλη τιμή

Τεχνικές προδιαγραφές

 

Όνομα μηχανών HP576
Ενεργοποιήστε τη διεπαφή 10.4» αληθινή οθόνη αφής χρώματος TFT
Μέγιστη δύναμη εισαγωγής: 1000W
Συχνότητα: 230Khz±20Khz
Εστιακό βάθος: 1.3cm/0.8cm
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Εναλλασσόμενο ρεύμα 110V 60Hz εναλλασσόμενου ρεύματος 220V 50Hz/
Διάσταση: 455 mm×350mm×1000mm
Βάρος:

30 κλ

 

Στοιχεία επικοινωνίας
BEIJING HOPELASER TECHNOLOGY CO LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tim

Τηλ.:: 86-10-89249884

Φαξ: 86-10-89249884-888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)